Sweet bar 22. 3. 2025 a 29. 3. 2025

Sweet bar ...

Co to je? Krásný a nabitý workshop! Chcete zazářit, oslnit, překvapit rodinu, kolegy v práci, nebo udělat někomu radost? Moderní SWEET BAR JE TADY! Likérová špička "ala" bezlepková + Hanky vaječný koňak, tartaletka, pavlova, pravé italské tiramisu i ve variaci jahodové ...

A co říká o tomto workshopu sama Hanka? "...

... tento workshop vznikl na přání našich absolventů ... Sweet bar je výběr mých nejlepších a nejoblíbenějších dezertů, které jsem vylepšovala tak dlouho, až se z nich staly legendy mezi mými dezerty, které moji zákazníci zbožňuji a já vám s hrdostí předám recepty. Ukážeme si jak vytvořit exotický Pina colada rozvar, umíchat a usušit skvělé mini Pavlova, pravé italské tiramisu opravdu jen z vajec, nadýchané, plné kávy a mandlového likéru. Naučíme se i variantu s ovocem, která je lehká a svěží. Prozradím vám své tajemství mého vaječného likéru a uděláme si z něj skvělou likérovou špičku. A poslední dezert bude tartaletka, oblíbený francouzský dezert, který má nespočet chutí a kombinací. Naučím vás mnoho triků a věřte, že vždy zazáříte. Tyhle dobroty nikdy nezklamou. Tak pojďte do toho se mnou! Těším se na vás! Hanka

Časová náročnost workshopu: 9:00 - 18:00

Lektor: Hana SOKOLOVÁ

Termíny workshopů: 

Vhodné pro všechny, kdo se chtějí naučit něco, co jen tak někdo neumí, něco, čím oslníte každého.

Cena 9 hodinového sobotního workshopu 2025:

3 990 Kč

Co s sebou? NIC! Jen dobrou náladu a úsměv a snad jedině vhodnou transportní krabici, protože to, co si u nás vyrobíte si také odvezete domů! V ceně workshopu máte: studijní materiály, recepty, všechny suroviny na výrobu, po celý den káva a pitný režim, malé občerstvení, vyrobené dezerty si odnesete s sebou domů. K zapůjčení zástěry a veškeré pracovní náčiní, psací potřeby.