Dokonalý dort 15. 2. 2025

Dokonalý dort zvládne každý, když ví jak...

Obdivujete ty úžasné dorty s překrásným zdobením, že si kolikrát říkáte, že to není možné? Dá se to vůbec udělat? Chtěli byste takový dort umět, ale netroufnete si, a nevíte jak na to? Když chcete takový dort někde objednat, tak stojí někdy více jak 2000 Kč... A co takhle investovat sám/a do sebe, zaplatit si workshop a takový dort si u nás nejen vyrobit, ozdobit, nafotit, ale také odnést domů? Další dort už potom hravě vyrobíte sami doma, nabídnete ho "tomu kdo by ho chtěl" za rozumnou cenu, .... uděláte jeden, dva, tři a peníze, které zaplatíte za náš workshop máte zpátky v kapse! Možná i vícekrát! Co Vy na to? Není to super nabídka? A naše skvělá lektorka Hanička Sokolová Vás to moc ráda naučí!

Hanka Vás zasvětí do "tajemství" výroby toho nejlepšího a dokonalého brownies korpusu, lahodných a netradičních dortových krémů a krásných ozdob, které podtrhují jedinečnost finálního výrobku. A co by byly dorty s Haničkou bez makrónek? To by nebyl kurz s Hankou! Makrónky jsou její velkou vášní a tak Hanka přinese na ozdobení i makrónky, které ochutnáte a dostanete na ně recept. A co je nejdůležitější? Dort, který si u nás vyrobíte si odnesete s sebou domů! Tak se na to připravte - krabici na dort s sebou! Bude to jízda!

Časová náročnost workshopu: 9:00 - 18:00

Lektor: Hana SOKOLOVÁ

Termíny workshopů:

Vhodné pro: všechny, kdo se chtějí naučit upéct a ozdobit dokonalý dort

Cena 9 hodinového workshopu 2025:

4 200 Kč

Co s sebou? NIC! Jen dobrou náladu a úsměv! ... jo a přineste si vhodnou transportní krabici na dort, který si u nás vyrobíte a také si ho odnesete domů.